Woonverzekering Borgercompagnie Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Borgercompagnie. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Europeesche en Unigarant die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, bliksem, brand verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Borgercompagnie mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals pc en toiletartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Borgercompagnie? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of OHRA faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Berg en Dal verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-borgercompagnie


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Veendam? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Borgercompagnie is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Meestal is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €550.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Borgercompagnie
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Borgercompagnie eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Borgercompagnie

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Borgercompagnie nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Flevoland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Borgercompagnie

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij variërend van €1.150.000 tot wel €3.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,80 (per maand). Check ook Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Borgercompagnie
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €36,35 tot en met €32,50 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Borgercompagnie afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering