Woonverzekering Flevoland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Flevoland. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. BLG wonen en Lancyr die schade zoals bliksem, water, storm, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Flevoland maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als cd’s of iPhone? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Flevoland? Open à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Zennewijnen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-flevoland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Flevoland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Flevoland kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en loslatende kit. Typische schade is schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Flevoland
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Flevoland probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Flevoland

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Flevoland aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Watergang afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Flevoland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Flevoland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €900.000 oplopend tot €3.400.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Flevoland
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie en geschil over de uitkering. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €30,65 tot wel €28,15 per maand in maart 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Flevoland voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?