Woonverzekering Watergang Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Watergang. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Generali en OHRA die schade als gevolg van water, vandalisme, bliksem, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Watergang juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, water, diefstal, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pc en raamventilator? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Watergang? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + Interpolis hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Volkel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-watergang


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Waterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en brandblussing. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Watergang kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Watergang
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Watergang eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Watergang

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Watergang aanvullen met additionele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Swifterbant afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera + sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Watergang

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €950.000 tot €4.150.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Watergang
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfenis & conflict met een autodealer. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €32,20 oplopend tot €25,15 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Watergang voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering