Woonverzekering Gronsveld Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Gronsveld. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende partijen waaronder FBTO en InShared die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gronsveld juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als computers en barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gronsveld? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + nowGo werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Geffen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gronsveld


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eijsden-Margraten? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem of ontploffing. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Gronsveld kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of bevroren leidingen. Typische schade is opbollend laminaat. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gronsveld
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Gronsveld eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gronsveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Gronsveld nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Dronryp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze additionele dekkingstaat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon & jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gronsveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot €3.450.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Gronsveld
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan ontslag & geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies verschillen nogal (vanaf €28,05 t/m €38,70 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gronsveld voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?