Woonverzekering Lieren Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Lieren. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. Generali en nowGo die schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lieren april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals potten of barbecue? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lieren? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + Turien en Co hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lage Zwaluwe verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lieren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Apeldoorn? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als bliksem en diefstal. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Lieren kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Normaliter wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lieren
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Lieren eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lieren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Lieren completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Hooghalen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze additionele verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en kleding. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lieren

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een deuk in de auto en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot €2.850.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lieren
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan studiefinanciering & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €30,75 tot wel €32,50 per maand in april 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lieren op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?