Woonverzekering Velsen-Noord Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Velsen-Noord. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Velsen-Noord mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, water, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals oven of wasmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Velsen-Noord? Start meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bovag en Interpolis bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tripscompagnie verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-velsen-noord


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Velsen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm en schroeischade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Velsen-Noord kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €530.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Velsen-Noord
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Velsen-Noord probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Velsen-Noord

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Velsen-Noord nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Sint Nicolaasga afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone of drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Velsen-Noord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.100.000 tot €3.150.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velsen-Noord
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en conflict over aankoop auto. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,50 t/m €37,75 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Velsen-Noord voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?