Woonverzekering Sint Nicolaasga Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Sint Nicolaasga. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Avéro Achmea en Univé die schade door o.a. vandalisme, storm, brand, water dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Nicolaasga juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, storm, water, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als vloerbedekking en kinderwagen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sint Nicolaasga? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en ZLM hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Scharmer verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-nicolaasga


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of plundering. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Sint Nicolaasga kan iedereen gebeuren. Openwrikken of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Meestal worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €570.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Nicolaasga
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Sint Nicolaasga moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Nicolaasga

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Sint Nicolaasga complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je nuttige info (of bekijk woonverzekering Overberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint Nicolaasga

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.100.000 tot wel €3.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Nicolaasga
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een webshop die niet levert & verhalen van schade. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €25,35 oplopend tot €31,15 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Nicolaasga op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering