Woonverzekering Overberg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Overberg. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als Avéro Achmea en Klaverblad die schade als gevolg van vandalisme, water, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Overberg juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, vandalisme, water, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kamerplanten en keukentafel? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Overberg? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en OHRA bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Oostwoud verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-overberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Utrechtse Heuvelrug? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en olie. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Overberg kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een onbruikbare droger. Normaliter worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €605.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Overberg
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Overberg probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Overberg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Overberg completer maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Nieuw Beerta afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Overberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan besmeurde meubels & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot ruim €4.150.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,85 (per maand). Check ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overberg
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan pensioenuitkering & conflict bij aankoop huis. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €33,75 tot en met €25,90 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Overberg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?