Woonverzekering Huizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Huizen. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals DAK en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, vandalisme, bliksem, brand dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Huizen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, storm, water, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kapstok en kinderwagen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Huizen? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Generali of OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Hijum verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-huizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Huizen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm en brandblussing. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Huizen kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €480.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Huizen
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Huizen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Huizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Huizen nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Goudswaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze extra verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Huizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.500.000 tot wel €4.950.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Huizen
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict met makelaar. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €37,75 oplopend tot €36,95 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Huizen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering