Woonverzekering Oosterblokker Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oosterblokker. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en nowGo die schade als gevolg van water, bliksem, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterblokker april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als verlichtingsornamenten of hobby-artikelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oosterblokker? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + Lancyr hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Noordwelle verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-oosterblokker


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Drechterland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als bliksem of schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Oosterblokker kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterblokker
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Oosterblokker moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterblokker

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Oosterblokker uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Meliskerke afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterblokker

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.250.000 tot zo’n €4.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterblokker
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €36,10 oplopend tot €28,50 p/maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oosterblokker op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?