Woonverzekering Nijkerkerveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Nijkerkerveen. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als FBTO en Lancyr die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijkerkerveen juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als koffiezetapparaat en kleding? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijkerkerveen? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en ZLM zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Niebert verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nijkerkerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Nijkerk? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en vandalisme. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nijkerkerveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Veelal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €390.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijkerkerveen
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Nijkerkerveen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nijkerkerveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Nijkerkerveen complementeren met extra belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Loenersloot afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nijkerkerveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot wel €4.350.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Nijkerkerveen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en terugvorderen van schade. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €26,85 tot €30,45 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nijkerkerveen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering