Woonverzekering Loenersloot Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Loenersloot. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. ABN AMRO en Independer die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Loenersloot juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kookboeken en tassen? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Loenersloot? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Generali of nowGo faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Leek verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loenersloot


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stichtse Vecht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als waterschade en diefstal. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Loenersloot kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Loenersloot
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Loenersloot gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Loenersloot

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Loenersloot completer maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Hulsel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Loenersloot

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn krassen op de auto en kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot €4.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Loenersloot
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een reisbureau & conflict met aannemer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €37,40 t/m €35,55 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Loenersloot vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering