Woonverzekering Tienray Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Tienray. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder EAG Assuradeuren en nowGo die schade door o.a. bliksem, water, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tienray mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, water, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als broodrooster en bank? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tienray? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en ZLM zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Stiens verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tienray


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Horst aan de Maas? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en smeltschade. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Tienray kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Tienray
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Tienray probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tienray

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Tienray aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees je nuttige info (of bekijk woonverzekering s-Heerenhoek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tienray

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot €2.850.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tienray
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,90 tot en met €28,45 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tienray op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering