Woonverzekering s-Heerenhoek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van s-Heerenhoek. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. Delta Lloyd en Interpolis die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heerenhoek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als serviesgoed of koffers? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering s-Heerenhoek? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen + SNS hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rheezerveen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-heerenhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borsele? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of rook. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in s-Heerenhoek is altijd een risico. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €560.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heerenhoek
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in s-Heerenhoek zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heerenhoek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in s-Heerenhoek complementeren met enkele belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Oosterblokker afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in s-Heerenhoek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan besmeurde meubels + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.000.000 tot zo’n €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heerenhoek
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente en afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,00 t/m €33,10 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering s-Heerenhoek voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering