Woonverzekering Independer

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering van Independer. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als Ditzo en InShared die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Independer juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als horloges en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goedkope inboedelverzekering van Independer? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Generali.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en omvallen van bomen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.

Inbraak / Diefstal

Diefstal in jouw woning is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapotte kit voeg. Typische schade is onbruikbare meubels. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.

Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €570.

Meteen een goedkope Independer woonverzekering afsluiten
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning met Independer moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van Independer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw Independer woonverzekering uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende specificaties (of check details over Den Helder, Laren en Uitgeest).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

  • De iPad laten vallen
  • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Independer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 tot wel €2.700.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Ditzo.

Independer Rechtsbijstandverzekering
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt en in beslag genomen auto e.d.. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei pakketten.

   • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
   • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
   • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
   • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €35,50 oplopend tot €27,25 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Independer op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering