Woonverzekering Bakhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Bakhuizen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als Ditzo en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bakhuizen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. storm, brand, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als tafelbestek en huisdieren? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bakhuizen? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag + Turien en Co werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Amen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-bakhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade en olie. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Bakhuizen is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €335.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bakhuizen
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Bakhuizen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bakhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Bakhuizen completer maken met verschillende interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Wiuwert afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bakhuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €950.000 oplopend tot €2.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bakhuizen
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan erfenis & conflict met verhuurder. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €33,40 tot wel €24,00 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bakhuizen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?