Woonverzekering Heumen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Heumen. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heumen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als pannen of prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heumen? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals HEMA en SNS bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heelweg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-heumen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heumen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en roet. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Heumen is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is opbollend laminaat. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan lekkage. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €375.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Heumen
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Heumen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heumen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Heumen uitbreiden met een paar interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Franeker afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heumen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €950.000 tot ruim €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Heumen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn en de hypotheek. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €24,30 oplopend tot €36,05 p/maand in april 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heumen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?