Woonverzekering Vlijmen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Vlijmen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door o.a. storm, bliksem, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vlijmen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, diefstal, storm, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als pannen of prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vlijmen? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + ING bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ulvenhout verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-vlijmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heusden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Vlijmen kan ook jou gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €640.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlijmen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Vlijmen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vlijmen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Vlijmen uitbreiden met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Soerendonk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone + een rollator. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vlijmen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Vlijmen
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag & geschillen met de buren. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,80 tot en met €29,05 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vlijmen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering