Woonverzekering Soerendonk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Soerendonk. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aon Direct en ING die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Soerendonk juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, brand, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als koffiezetapparaat en overhemden? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Soerendonk? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen + Interpolis faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Schoorl verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-soerendonk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Cranendonck? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en roet. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Soerendonk kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Typische schade is opbollend laminaat. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €415.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Soerendonk
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Soerendonk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Soerendonk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Soerendonk uitbreiden met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Plasmolen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet + sieraden. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Soerendonk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een onbruikbare bank + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.050.000 tot €3.550.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Soerendonk
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt & conflict met een schadehersteller. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,40 tot en met €34,85 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Soerendonk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering