Woonverzekering ABN AMRO

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering van ABN AMRO. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als ASR Verzekeringen en Unigarant die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, brand afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Goedkope inboedelverzekering ABN AMRO juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als stoffering of schoenen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goedkope inboedelverzekering van ABN AMRO? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of Nationale Nederlanden bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Verzekeruzelf.nl.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem en plundering. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

Een brandende kaars of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.

Inbraakverzekering

Een huisinbraak kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.

Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €335.

Eenvoudig een goedkope ABN AMRO woonverzekering afsluiten
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker jouw het huis met ABN AMRO probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning veilig? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket van ABN AMRO

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw ABN AMRO woonverzekering uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij aanvullende specificaties (of check details over Aalburg, Hardenberg en Papendrecht).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra polis staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

  • de hond maakt iets kapot
  • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop + een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte tablet & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot wel €4.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook SNS.

ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een reisbureau & geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere pakketten.

   • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
   • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
   • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
   • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €27,45 oplopend tot €32,20 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering ABN AMRO voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering