Woonverzekering Hardenberg Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Hardenberg. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. Aon Direct en Reaal die schade door o.a. inbraak, vandalisme, brand, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hardenberg april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, vandalisme, brand, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kruiden en fietsen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hardenberg? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als HEMA + Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gouda verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hardenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als brand en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Hardenberg kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €660.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hardenberg
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hardenberg gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hardenberg

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Hardenberg complementeren met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Eerste Exloërmond afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hardenberg

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot ruim €4.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hardenberg
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan erfenis en terugvorderen van schade. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €34,45 t/m €26,30 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hardenberg vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering