Woonverzekering Streefkerk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Streefkerk. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals Delta Lloyd en Independer die schade als gevolg van water, inbraak, vandalisme, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Streefkerk mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, water, inbraak, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als serviesgoed en overjassen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Streefkerk? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Smakt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-streefkerk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Molenwaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring of schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Streefkerk kan ook jou overkomen. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €365.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Streefkerk
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Streefkerk moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Streefkerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Streefkerk nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Rien afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Streefkerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.900.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Streefkerk
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil met de werkgever en geschil met een verzekeraar. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €32,00 tot €24,50 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Streefkerk vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering