Woonverzekering Peins Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Peins. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en Klaverblad die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Peins juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kookboeken en gereedschap? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Peins? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Polis Direct hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ossenisse verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-peins


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Franekeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door waterschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Peins kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui / een lekkende leiding. Typische schade is een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €375.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Peins
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Peins probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Peins

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Peins nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Nieuwe Niedorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader en drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Peins

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij variërend van €950.000 tot wel €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Peins
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met een reisbureau en geschil met de overheid over woonsituatie. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,50 oplopend tot €36,65 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Peins vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?