Woonverzekering Hoek van Holland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Hoek van Holland. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Allsecur en SNS die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoek van Holland april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, storm, vandalisme, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koffiezetapparaat of koffers? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoek van Holland? Open direct de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen of Lancyr faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heijenrath verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoek-van-holland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Rotterdam? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Hoek van Holland kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €480.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoek van Holland
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Hoek van Holland probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hoek van Holland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Hoek van Holland aanvullen met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Gasteren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoek van Holland

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto + geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.300.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoek van Holland
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen & geluidsoverlast. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €35,05 tot en met €34,65 p/maand in april 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoek van Holland online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering