Woonverzekering Heijenrath Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Heijenrath. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals EAG Assuradeuren en London Verzekeringen die schade door o.a. storm, water, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heijenrath juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als meubelen en schoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heijenrath? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Independer werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Hall verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-heijenrath


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Gulpen-Wittem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of roet. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Heijenrath is altijd een risico. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €555.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heijenrath
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Heijenrath eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heijenrath

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Heijenrath completer maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Erica afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heijenrath

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 tot €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heijenrath
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie en conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €33,45 t/m €29,60 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Heijenrath afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering