Woonverzekering Rekken Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Rekken. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als De Goudse en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, water, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rekken juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kapstok en tablet? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Rekken? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Polis Direct verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Overveen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-rekken


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Berkelland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Rekken kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €655.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Rekken
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Rekken gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rekken

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Rekken completer maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Noorbeek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rekken

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte telefoon en smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €900.000 tot ruim €3.100.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,80 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Rekken
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen & conflict over reparatie auto. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €31,15 tot €33,95 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rekken voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?