Woonverzekering Erlecom Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Erlecom. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als Delta Lloyd en Turien en Co die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, water vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Erlecom mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere storm, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vriezer of centrifuge? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Erlecom? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Lancyr bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eefde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-erlecom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ubbergen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast en roet. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Erlecom is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €615.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Erlecom
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Erlecom moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Erlecom

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Erlecom completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Coevorden afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze extra verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Erlecom

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.100.000 tot €3.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Erlecom
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen of verkeersongeluk. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €36,40 oplopend tot €32,55 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Erlecom online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?