Woonverzekering Coevorden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Coevorden. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Aegon en OHRA die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Coevorden april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, storm, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kristal of Xbox? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Coevorden? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of OHRA werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Braamt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-coevorden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Coevorden is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een kapot waterbed. Typische schade is opbollend laminaat. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €530.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Coevorden
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Coevorden eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Coevorden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Coevorden completer maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Arnemuiden afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze additionele verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Coevorden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte tablet of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €2.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Coevorden
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan medische fout of conflict over aankoop auto. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €32,45 t/m €31,70 p/maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Coevorden op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?