Woonverzekering Arnemuiden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Arnemuiden. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Univé die schade zoals inbraak, brand, storm, water dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Arnemuiden juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, brand, storm, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als sieraden of autoped? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Arnemuiden? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en ING faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Achlum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-arnemuiden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Middelburg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als waterschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Arnemuiden kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €440.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Arnemuiden
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Arnemuiden zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Arnemuiden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Arnemuiden nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Wilhelminadorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur of gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Arnemuiden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek in de vloer + kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.300.000 tot €3.150.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arnemuiden
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie of conflict met de buren. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,60 t/m €36,60 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Arnemuiden voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering