Woonverzekering London Verzekeringen

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering van London Verzekeringen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. Aon Direct en Zelf die schade als gevolg van bliksem, brand, vandalisme, water vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Goedkope inboedelverzekering London Verzekeringen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. water, inbraak, brand, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glaswerk en zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goedkope inboedelverzekering van London Verzekeringen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Nederlanden van Nu faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Interpolis.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en roet. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.

Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.

Inbraak en diefstal

Diefstal in jouw woning kan ook jou gebeuren. Insluipen of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.

Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een lek dag. Meestal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €335.

Meteen een goedkope London Verzekeringen woonverzekering afsluiten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen met London Verzekeringen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van London Verzekeringen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw London Verzekeringen woonverzekering completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar Dronten, Maassluis en Veldhoven).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

  • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
  • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van London Verzekeringen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot €3.250.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Huis In Eén Verzekeringen.

London Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

   • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
   • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
   • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
   • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €37,50 oplopend tot €37,30 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering London Verzekeringen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering