Woonverzekering Afferden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Afferden. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, water verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Afferden mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als verlichtingsornamenten en sjaals? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Afferden? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + Nederlanden van Nu bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zuidlaarderveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-afferden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Druten? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en schade door regen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Afferden is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €690.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Afferden
Snel een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Afferden gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Afferden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Afferden completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering West-Terschelling afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Afferden

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €4.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Afferden
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag of geschil met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies verschillen nogal (startend vanaf €32,90 tot wel €32,60 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Afferden voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?