Woonverzekering West-Terschelling Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in West-Terschelling. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Aegon en ING die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in West-Terschelling juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kruiden of huisdieren? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering West-Terschelling? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO + Polis Direct faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Waaksens verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-west-terschelling


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Terschelling? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in West-Terschelling is altijd een risico. De afbreekmethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €620.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in West-Terschelling
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in West-Terschelling eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in West-Terschelling

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in West-Terschelling uitbreiden met een paar nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Termunterzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur of kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in West-Terschelling

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm of fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.000.000 oplopend tot €2.550.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering West-Terschelling
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,45 tot €27,40 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering West-Terschelling vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?