Woonverzekering Termunterzijl Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Termunterzijl. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars waaronder Aegon en ING die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, brand, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Termunterzijl april 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, brand, water, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als broodrooster en keukentafel? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Termunterzijl? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Polis Direct hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Stedum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-termunterzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Delfzijl? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Termunterzijl kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €630.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Termunterzijl
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Termunterzijl probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Termunterzijl

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Termunterzijl completer maken met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Ruinerwold afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Termunterzijl

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €2.550.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Termunterzijl
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat en conflict met een automobilist. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €26,55 tot €29,10 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Termunterzijl online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering