Woonverzekering Panningen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Panningen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als De Goudse en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, water, storm verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Panningen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, vandalisme, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als bestek en relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Panningen? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche of REAAL Verzekeringen hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oppenhuizen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-panningen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Peel en Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand en smeltschade. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Panningen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €340.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Panningen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Panningen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Panningen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Panningen uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Lekkerland afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer en drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Panningen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.200.000 tot €2.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Panningen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen en conflicten over huur. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €31,00 tot en met €38,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Panningen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?