Woonverzekering Oppenhuizen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oppenhuizen. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Europeesche en nowGo die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oppenhuizen mei 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, brand, storm, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als broodrooster of Playstation? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oppenhuizen? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en ING faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oirsbeek verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oppenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Oppenhuizen is altijd een risico. De afbreekmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine / een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €275.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oppenhuizen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Oppenhuizen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oppenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Oppenhuizen aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Milheeze afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad of een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oppenhuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot wel €3.250.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Oppenhuizen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering en conflict met verhuurder. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €36,90 tot €28,55 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oppenhuizen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering