Woonverzekering Hulten Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Hulten. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Klaverblad die schade als gevolg van storm, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hulten juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, water, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals radio en tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hulten? Open direct onze vergelijker! Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Nederlanden van Nu werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hinnaard verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-hulten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gilze en Rijen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Hulten is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €520.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hulten
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Hulten probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hulten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Hulten completer maken met enkele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Grashoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hulten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot €3.050.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Hulten
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & geschil met een verzekeraar. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €25,90 oplopend tot €33,70 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hulten op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?