Woonverzekering Grashoek Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Grashoek. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als DAK en nowGo die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Grashoek juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als radio of dressoir? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Grashoek? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen en London Verzekeringen hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Garyp verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grashoek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Peel en Maas? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm en schade door regen. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Grashoek kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een lek dag. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €545.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Grashoek
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Grashoek moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Grashoek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Grashoek aanvullen met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Drachten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Grashoek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte tablet & therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot €2.600.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Grashoek
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan pensioenen & erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €38,20 oplopend tot €28,70 p/maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Grashoek online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?