Woonverzekering Garyp Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Garyp. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld FBTO en Zelf die schade door o.a. bliksem, water, storm, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Garyp juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als naai- en breimachine en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Garyp? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd en Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Enter verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-garyp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tytsjerksteradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade of rook. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Garyp kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €265.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Garyp
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Garyp gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Garyp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Garyp aanvullen met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees jij handige info (of bekijk woonverzekering de Woude afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Garyp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.200.000 tot €3.600.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,85 (per maand). Check ook FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Garyp
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €26,10 tot wel €24,35 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Garyp online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering