Woonverzekering Fochteloo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Fochteloo. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals De Goudse en ING die schade als gevolg van vandalisme, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Fochteloo juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, water, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als broodrooster of bank? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Fochteloo? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea + nowGo bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Eleveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-fochteloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ooststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en olie. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Fochteloo kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €435.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Fochteloo
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Fochteloo probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Fochteloo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Fochteloo complementeren met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering De Klomp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra moduleis er bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Fochteloo

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot €4.450.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Fochteloo
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €24,50 oplopend tot €25,05 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Fochteloo vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering