Woonverzekering Eleveld Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Eleveld. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als ASR Verzekeringen en Zelf die schade zoals bliksem, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eleveld juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers en dassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eleveld? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche of Nederlanden van Nu verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Drogeham verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eleveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of roet. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Eleveld is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €615.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Eleveld
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Eleveld gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eleveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Eleveld uitbreiden met additionele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Bruntinge afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet of kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eleveld

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een barst in het scherm of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot wel €2.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 (per maand). Check ook Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eleveld
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en conflict met makelaar. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €31,85 tot €28,30 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eleveld op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering