Woonverzekering Schaijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Schaijk. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende partijen als BLG wonen en Zelf die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schaijk maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, diefstal, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als horloges of kampeeruitrusting? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Schaijk? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO of Nederlanden van Nu werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rijpwetering verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schaijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Landerd? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of diefstal. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Schaijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €315.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schaijk
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Schaijk probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schaijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Schaijk uitbreiden met additionele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Oosthuizen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een laptop en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schaijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.500.000 tot ruim €2.750.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schaijk
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of in beslag genomen auto e.d.. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €30,05 t/m €24,25 p/maand in maart 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schaijk voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering