Woonverzekering Zijderveld Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zijderveld. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ZLM die schade als gevolg van vandalisme, storm, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zijderveld mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, diefstal, inbraak, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als zonwering en relaxfauteuil? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zijderveld? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en ING bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wittelte verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zijderveld


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vianen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Zijderveld is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Doorgaans worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €420.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zijderveld
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier tref je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Zijderveld zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zijderveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Zijderveld nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Vorden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zijderveld

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.150.000 oplopend tot €4.100.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Zijderveld
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict met een reisbureau en conflict bij het bouwen van een huis. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €38,60 oplopend tot €36,45 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zijderveld vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?