Woonverzekering Koningslust Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Koningslust. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, bliksem vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Koningslust juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, water, storm, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals verlichtingsornamenten en sofa? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Koningslust? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer en Independer hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Jouswier verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-koningslust


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Peel en Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade of poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Koningslust is altijd een risico. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €425.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Koningslust
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Koningslust gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Koningslust

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Koningslust complementeren met een paar interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Hei- en Boeicop afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze unieke polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een iPad en sieraden. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Koningslust

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot €3.150.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koningslust
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever & conflict met verhuurder. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €35,95 tot wel €27,25 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Koningslust op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?