Woonverzekering Hei- en Boeicop Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hei- en Boeicop. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als ANWB en Unigarant die schade zoals storm, bliksem, brand, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hei- en Boeicop mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glaswerk en iPad? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hei- en Boeicop? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse + Independer hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hagestein verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hei-en-boeicop


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zederik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Hei- en Boeicop kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €410.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hei- en Boeicop
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Hei- en Boeicop eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hei- en Boeicop

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Hei- en Boeicop aanvullen met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Epe afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hei- en Boeicop

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €1.150.000 oplopend tot €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hei- en Boeicop
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan salarisaanpassing en conflict met een automobilist. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €36,20 tot en met €38,25 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hei- en Boeicop afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering