Woonverzekering Henxel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Henxel. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Aon Direct en Turien en Co die schade zoals brand, storm, vandalisme, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Henxel juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals naai- en breimachine of servies? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Henxel? Begin direct met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westerbroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-henxel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Winterswijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Henxel kan zomaar gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €610.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Henxel
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Henxel moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Henxel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Henxel nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Usquert afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad + viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Henxel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot ruim €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Henxel
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflict over reparatie auto. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €36,95 tot en met €29,50 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Henxel voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?