Woonverzekering Westerbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Westerbroek. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en Reaal die schade zoals brand, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Westerbroek juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, inbraak, water, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok en pantalons? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Westerbroek? Open meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allsecur en ING faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Waarland verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-westerbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogezand-Sappemeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en schade door regen. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Westerbroek is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €360.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerbroek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Westerbroek zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westerbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Westerbroek complementeren met additionele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Teteringen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera en viool. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westerbroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto en ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.100.000 oplopend tot €3.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerbroek
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten of geschil met een verzekeraar. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €26,40 oplopend tot €32,55 p/maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Westerbroek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering