Woonverzekering Warmenhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Warmenhuizen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. DAK en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, storm, water, inbraak vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Warmenhuizen juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. water, diefstal, brand, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als afwasmachine of gereedschap? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Warmenhuizen? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ANWB of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vlieland verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-warmenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schagen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als blikseminslag en diefstal. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Warmenhuizen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €660.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Warmenhuizen
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Warmenhuizen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Warmenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Warmenhuizen uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Stroobos afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Warmenhuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer + medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.200.000 tot wel €4.300.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,70 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warmenhuizen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering & geschillen met de buren. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €32,80 oplopend tot €36,45 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Warmenhuizen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering