Woonverzekering Stroobos Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Stroobos. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals FBTO en OHRA die schade als gevolg van water, storm, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stroobos juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, storm, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als pc of koffers? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Stroobos? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Snelrewaard verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stroobos


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Achtkarspelen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of vandalisme. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Stroobos is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €590.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Stroobos
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Stroobos moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stroobos

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Stroobos aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Rijnsburg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een rollator. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Stroobos

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €3.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stroobos
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan pensioenen & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €36,15 oplopend tot €35,45 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stroobos op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering