Woonverzekering Snelrewaard Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Snelrewaard. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders als bijv. Bovag en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Snelrewaard mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, water, brand, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als horloges of Playstation? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Snelrewaard? Start meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als DAK + Reaal hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Schoonoord verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-snelrewaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oudewater? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Snelrewaard kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan een lek dag. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Snelrewaard
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Snelrewaard moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Snelrewaard

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Snelrewaard uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Pijnacker afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Snelrewaard

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf €900.000 tot wel €4.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,70 (per maand). Check ook Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Snelrewaard
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie en conflicten over erfrecht. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €29,50 tot €37,65 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Snelrewaard op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering