Woonverzekering Appingedam Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Appingedam. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Allsecur en ING die schade door o.a. inbraak, bliksem, brand, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Appingedam juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als koffiezetapparaat of tassen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Appingedam? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen + SNS hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Abbenbroek verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-appingedam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Appingedam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Appingedam kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €390.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Appingedam
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Appingedam zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Appingedam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Appingedam completer maken met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wijster afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Appingedam

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.300.000 oplopend tot €4.400.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,65 (per maand). Check ook Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Appingedam
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over adoptie of ingevorderd rijbewijs. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €34,95 tot wel €35,15 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Appingedam op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?